Hoe kies je de juiste kinderkamer op maat

Nieuwe kinderkamers nodig? Doordat je kind uit het baby of peuterbed groeit is het noodzakelijk om eens na te denken om een complete kinderkamer op maat te laten maken. Voordat je een kinderkamer op maat laat maken is het belangrijk om een lijstje te maken aan welke condities de kamer moet voldoen.

  • Hoeveel ruimte heb je in de kamer?
  • Voor welke periode is het de bedoeling dat er gebruikt gemaakt gaat worden van de kamer. Welke meubelstukken (kledingkast, bureau, opbergmeubelen, nachtkastje…) heb je naast het bed nog meer nodig?
  • Voor welke periode is het de bedoeling dat er gebruikt gemaakt gaat worden van de kamer.?
  • Houdt rekening met de juiste materialen mocht je in de toekomst nog de kamer willen afbreken en op nieuw willen opbouwen

Indien je deze vragen beantwoord hebt dan kan je beginnen met de zoektocht naar de juiste kinderkamer.

Complete kinderkamers op maat

Je jeugdkamer of kinderkamer kun je volledig op maat laten maken bij Zeeuws hout.  Indien je  een  bed en kast van de ene houtsoort wilt en  wil je die combineren met een nachtkastje van een andere houtsoort. Is dat niettemin mogelijk

Normaliter bestaat een standaard kinderkamer uit:

  • een eenpersoonsbed
  • een nachtkastje
  • een kledingkast

Voor je kind neem je alleen genoeg met het beste. Indien je van plan om een kinderkamer in te richten dan is het ook zeer belangrijk om een veilige speelomgeving te creëren. Het is anderzijds zeer van belang om goede en stevige meubels uit te kiezen voor kinderkamers, evenals een hoekje om te spelen om je kind weer helemaal tot rust te laten komen  Bij meubelmaker Zeeland is het dus ook mogelijk om je kinderkamer volledig op maat te laten maken en  als gevolg  daarvan je kind de kamer van zijn dromen te geven, met meubelstukken zoals bedden nachtkastjes kasten en kledingkasten.

Als laatste worden al onze meubelstukken van  Zeeuws hout  gefabriceerd. Welke leeftijdscategorie je kroost ook heeft hoe groot of hoe klein de meubels ook moeten zijn. Al met al  kunnen het volledig op maat voor je maken.