Meubelmaker Zeeland (Zeeuws hout)

Kasten op maat

Kasten op maat

hoek of niet gangbare maat in huis? Laat je kasten op maat maken bij onze meubelmakerij. Daarnaastwerken alleen met echt Zeeuws hout.

Kinderkamer

Kinderkamers

Wij produceren diverse meubels op maat voor kinderkamers indien je echt originele meubels voor je kroost wilt? Laat dan de meubelstukken maken door Zeeuws hout.indien

Eettafels

Eettafels op maat

Al vele eettafels bekeken maar jouw maar er is er niet 1 die aan al jou wensen voldoet? Laat dan je meubelstuk op maat namelijk  maken door Zeeuws hout.

Salontafel

Salontafels

Wil je een uniek meubelstuk van Zeeuws hout? Door middel van diverse soorten hout fabriceren wij salontafels op maat . Neem contact met ons op en bespreek vrijblijvend de mogelijkheden.

Badkamermeubels

Badmeubels

Wil je echt een unieke badkamerinterieur aanschaffen? Kom naar onze meubelmakerij en laat je badkamermeubels op maat maken.

Bijzettafel

Bijzettafels

Geen bijzettafels naar je smaak kunnen vinden? Laat dan je meubel op maat maken door onze meubelmaker. Wij geven een 100% tevredenheidsgarantie. Daarnaast werken wij alleen  met echt Zeeuws hout.

Keukens

Keukens op maat

Wat dacht je van keukens op maat met echt Zeeuws Iep of aan de andere kant kan je de voorkeur geven aan Zeeuws eikenhout.

Bureaus

Bureaus

Mocht je een kamer hebben waar de standaard maten voor bureaus niet inpassen laat dan je meubel op maat maken bij Zeeuws hout. Met uw wensen en onze vakmanschap komen er samen uit.

Welkom bij meubelmaker Zeeland Zeeuws hout.

Heeft u een prachtig idee voor een Kast, TV meubel, of Salontafel maar geen oplossing? Daarvoor bent u bij meubelmaker Zeeland  (Zeeuws Hout) aan het juiste adres. Doordat Zeeuws hout tientallen jaren ervaring heeft in het ambachtelijk handmatig produceren van meubels. Daarentegen hebben wij ook jaren ervaring in het bewerken en het restaureren van (antieke) meubelstukken. In de eerste plaats nemen wij als Zeeuwse meubelmaker uw specifieke wensen en evenals uw eisen met u door.  In de tweede plaats werken wij deze vervolgens compleet voor u uit. Als gevolg van dat gesprek weet u direct waar u aan toe bent.  Niet alleen vertellen wij direct hoe lang het ongeveer gaat duren maar ook wat de kosten hiervan zijn. Indien je de kosten iets wilt drukken is  het ook mogelijk om zelf materiaal mee te nemen. Wanneer u uit de voorraad materiaal van van Zeeuws hout kiest krijgt uw meubelstuk het Certificaat Zeker Zeeuws. Doordat het hout wat in de meubels is verwerkt afkomstig is uit Zeeland

Meubelmaker Zeeland (Zeeuws hout) zorgt dat uw idee werkelijkheid wordt

Het fabriceren van het meubelstuk komt volledig tot stand in overleg met u. Vervolgens worden de wensen  die u heeft in combinatie met met de ervaring en de vakkundigheid van onze meubelmaker samengevoegd. In een ambachtelijk handgemaakt maatwerk waardoor u er nog vele jaren plezier van gaat hebben. Kortom elke idee u ook heeft, wij kunnen het meubelstuk op maat maken zodat het product aan alle wensen voldoet. Als gevolg van dit proces heeft u thuis een echt uniek Zeeuws meubel heeft staan wat niemand verder in de woonkamer heeft staan.

Certificaat Zeker Zeeuws

Het Certificaat Zeker Zeeuws houdt in dat u de garantie heeft dat het product van Zeeuwse grondstoffen is geproduceerd rekening houdend met mens en dier en zijn omgeving. Zeker Zeeuws wordt uitgegeven door de onafhankelijke Stichting Zeker Zeeuws® Streekproduct. En word mede mogelijk gemaakt door de Provincie Zeeland. Waardoor Zeeuws hout een 100% tevredenheidsgarantie geeft, daardoor zijn wij pas tevreden als u tevreden bent.

meubelmaker Zeeland

Tientallen jaren ervaring bij meubelmaker Zeeland (Zeeuws hout)

Van korte klussen tot langlopende opdrachten. Samenvattend welke wens u in het bijzonder ook heeft. u kunt altijd bij ons terecht om de mogelijkheden met ons door te nemen. Kortom in combinatie met onze jarenlange ervaring, vakmanschap en uw wens komen wij er gegarandeerd samen met u uit. Maar bovenal doen wij ons werk met  de Zeeuwse mentaliteit en gedrevenheid en dat is goed te zien aan  het eind resultaat van onze meubelstukken. Bovendien kunt u immers In het Zeeuws museum in Middelburg 1 van onze kasten die wij met de hand hebben gemaakt met echt Zeeuws hout aanschouwen.

Unieke Zeeuwse Meubelstukken

Concluderend zetten wij ons in met veel hartstocht en passie voor uw meubelstuk. Waardoor wij voor een uniek Zeeuws product  fabriceren. Zodat u er nog jarenlang plezier aan zult beleven. Aangezien het product  op maat gemaakt wordt zijn onze meubels zijn niet verkrijgbaar via de normale winkels. Maar worden handgemaakt in onze fabriek en rechtstreeks geleverd. Omdat wij ons niet op de grote massa richten. Maar echt meubels maken voor de Zeeuw die trots is op Zeeland en echt de garantie wilt hebben dat het hout wat in de meubels wordt verwerkt uit Zeeland komt. Waardoor u niets heeft dus niets te maken heeft met een tussenpersoon maar direct contact met onze fabriek in Koudekerke die uw meubels op maat voor u fabriceren,  Bovendien bezitten wij voor onze meubelfabriek het certificaat Zeker Zeeuws.

 

Vul hieronder het contactformulier indien u meer informatie wilt hebben

12 + 4 =