Brandhout kopen

Wilt u in de zomer in uw tuin  er lekker warmpjes en gezellig bij zitten door u w vuurkorf aan te steken? Of wilt u in de winter uw open haard aansteken? Of heeft u een duurzaam huis met een houtkachel ? Dan heeft u haardhout  nodig. Bestel nu direct uw brandhout bij Zeeuws hout. Wij zijn in het bezit van het certificaat Zeker Zeeuws, elke boom die wij verwerken tot is gekapt in Zeeland en met de hand gekliefd. Binnen 1 week heeft u uw hout op locatie. Bij Zeeuws hout betaalt u geen verzendkosten

Pallet Essenhout 1,5 kub

Pallet Beukenhout 1,5 kub

Pallet Iepenhout 1,5 kub

Pallet Eikenhout 1,5 kub

€ 225,00

€ 225,00

€ 225,00

Op het moment niet op voorraad

Verschillende soorten brandhout kopen

Bij Zeeuws hout kunt 4 verschillende soorten brandhout kopen. Wij verkopen alleen hardhout. Officieel is hardhout elke boom waar een blad aan groeit. De 4 hardhout soorten die u bij ons kan bestellen zijn. Essen, Beuk, Iep, Eiken. Naar onze expertise kunt u deze houtsoorten het beste gebruiken als stookhout vanwege de duurzaamheid van het hout. Al het haardhout wat wij verkopen is gedroogd, u kunt het daardoor direct gebruiken om te stoken.

Brandhout kopen

Zeeuws hout heeft een groot volume aan hout te koop staan op de houtzagerij. Wanneer u interesse heeft in brandhout kopen,  kunt u dat makkelijk en snel via de website doen. Via de website kunt u uw haardhout bestellen, uw gegeven invullen en binnen 1 week kunt dan gebruik van van het haardhout van Zeeuws hout.

Contact

wilt u meer informatie? Dan kunt u het contactformulier hieronder invullen en wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

3 + 8 =

Bestel uw haardhout online bij Zeeuws hout

Bent u op zoek naar brandhout voor uw houtkachel en/of bent u op zoek naar hout voor uw open haard? U kunt bij ons de harde soorten haardhout bestellen zoals essenhout,  beukenhout iepenhout en eikenhout. Het haardhout en kachelhout is gedroogd. U kunt het direct gebruiken om te stoken.   Alleen de pallets worden bij u voor de deur afgeleverd. De kleinere hoeveelheden kunt u afhalen bij ons op de houtzagerij. Wij kunnen in heel Nederland en België leveren.