Brandhout kopen

Wilt u in de zomer in uw tuin  er lekker warmpjes en gezellig bij zitten door u w vuurkorf aan te steken? Of wilt u in de winter uw open haard aansteken? Of heeft u een duurzaam huis met een houtkachel ? Dan heeft u haardhout  nodig. Bestel nu direct uw brandhout bij Zeeuws hout. Wij zijn in het bezit van het certificaat Zeker Zeeuws, elke boom die wij verwerken tot is gekapt in Zeeland en met de hand gekliefd.

Pallet gemengd hout van circa

1 kub

€ 80,00

Verschillende soorten brandhout

Bij Zeeuws Hout wordt verschillende soorten hardhout verwerkt.  Officieel is hardhout elke boom waar een blad aan groeit. Daarnaast verkopen we incidenteel ook naaldhout.

Naar onze expertise kunt u Essen, Beuk, Iep en Eiken het beste gebruiken als stookhout vanwege de duurzaamheid van het hout. Al het haardhout wat wij verkopen is gedroogd, u kunt het daardoor direct gebruiken om te stoken.

 

Brandhout kopen

Zeeuws hout heeft een groot volume aan hout te koop staan op de houtzagerij. Wanneer u interesse heeft in brandhout kopen,  kunt u dat makkelijkst en snel telefonisch contact opnemen.

 

Contact

wilt u meer informatie? Dan kunt u het contactformulier hieronder invullen en wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

14 + 1 =

Bestel uw haardhout online bij Zeeuws hout

Bent u op zoek naar brandhout voor uw houtkachel en/of bent u op zoek naar hout voor uw open haard? Het haardhout en kachelhout is gedroogd.

U kunt het direct gebruiken om te stoken.