Kachelhout

hout voor de kachel en haardhout verschillen van elkaar. Zo kunt u wel haardhout voor uw kachel gebruiken, alleen is het niet verstandig om elke soort hout voor uw open haard te gebruiken. Het verschil is dat het niet veilig is als uw open haard begint te spatten, een houtkachel is dicht dus kunt u elk soort hout gebruiken voor uw houtkachel.

Pallet gemengd hout van circa 1 kub

€ 80,00

Hout voor de kachel weer steeds populairder

Ondanks dat hout een van de meest oudste vorm van brandstof is , is de populariteit de afgelopen jaren gestegen vanwege de stijgende olie en gasprijzen. In Nederland wordt steeds meer gestookt met hout om te besparen op de energiekosten als bijkomend voordeel geeft kachelhout veel warmte en zorgt het thuis voor een unieke sfeer

Kachelhout kopen

Alle soorten brandhout die wij aanbieden zijn geschikt voor de kachel. In ons assortiment hebben wij Essenhout, Beukenhout, Iepenhout en Eikenhout op pallets met een gemengde inhoud van circa 1 kub.

Contact

Wilt u meer informatie? Vul dan het contactformulier hieronder in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen

12 + 4 =

Bestel uw haardhout online bij Zeeuws hout

Bent u op zoek naar brandhout voor uw houtkachel en/of bent u op zoek naar hout voor uw open haard? U kunt bij ons de harde soorten haardhout bestellen zoals essenhout,  beukenhout iepenhout en eikenhout. Het haardhout en kachelhout is gedroogd. U kunt het direct gebruiken om te stoken.