Eikenhout

Gebruikt u een houtkachel of een Open haard in uw huis als bij verwarming? Of houdt u er van om in uw tuin te stoken onder het genot van een hapje en een drankje ? Bij Zeeuws hout kunt u terecht voor verschillende soorten haardhout voor zo wel kleine als grote houtkachels. Zo kunt u bij ons eikenhout bestellen,

Eigenschappen eiken haardhout

Eikenhout is de haardhout soort die iedereen kent het is dan ook de meest verkochte houthaardsoort. Net als Essenhout heeft eikenhout een trage verbrandingsduur zodat u niet vaak een blok hoeft bij te plaatsen. Daarnaast heeft Eiken haardhout weinig rookontwikkeling  en een rustige vlam Eikenhout spat niet en is daardoor geschikt voor de wat grotere openhaarden U kunt makkelijk meer dan 3 blokken tegelijkertijd gebruiken.

Prijzen eiken haardhout

Naast eikenhout bieden wij nog 3 andere hardhoutsoorten binnen ons assortiment. Ons compleet assortiment bestaat uit essenhout, beukenhout, iepenhout, eikenhout.

Contact

Wilt u meer informatie ? Dan kunt het contactformulier hieronder invullen, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

1 + 5 =

Bestel uw haardhout online bij Zeeuws hout

Bent u op zoek naar brandhout voor uw houtkachel en/of bent u op zoek naar hout voor uw open haard? U kunt bij ons de harde soorten haardhout bestellen zoals essenhout,  beukenhout iepenhout en eikenhout. Het haardhout en kachelhout is gedroogd. U kunt het direct gebruiken om te stoken.   Alleen de pallets worden bij u voor de deur afgeleverd. De kleinere hoeveelheden kunt u afhalen bij ons op de houtzagerij. Wij kunnen in heel Nederland en België leveren.