Salontafel

Salontafel als middelpunt van de woonkamer

Voor in elke woonkamer is het middelpunt van de woonkamer de salontafel! Bij meubelmaker Zeeland kan je diverse meubels op maat laten maken voor je inrichting. Zo is het mogelijk om je meubels volledig naar je smaak en ook nog eens op maat te laten maken. Zodat u echt een uniek meubel in bezit heeft. Mocht u een meubel op maat laten maken. Als je op zoek bent naar de perfecte tafel voor in de woonkamer. Moet je met diverse zaken rekening houden zoals:. Wat zijn de afmetingen van de tafel en past hij ook daadwerkelijk in het interieur? Welk materiaal geef je de voorkeur aan. En wat natuurlijk ook van belang is: Combineert de salontafel met de rest van de inrichting.

Welke functies zijn belangrijk voor u?

Zoek je een praktische oplossing om om hapjes en drankjes op te plaatsen. Of hou je meer van een echte designtafel . Om te pronken met je meubelstuk. In uw inrichting  kan de tafel meerder doeleinden hebben. Zo kun je kiezen voor een praktische oplossing door een tafel te kiezen met handige opbergruimtes. Heel makkelijk om bijvoorbeeld je boeken tijdschriften onderzetters  en of afstandsbedieningen in op te bergen. Of ga je voor een slimme oplossing met wieltjes, zo dat het heel makkelijk wordt gemaakt om de tafel te verplaatsen wanneer u wil.

Salontafel op maat laten maken bij Zeeuws hout.

Uw nieuwe salontafel kunt u eenvoudig laten maken bij Zeeuws hout, Of neem contact op voor een vrijblijvende offerte. Doordat de mogelijkheden eindeloos zijn kunnen wij altijd een tafel op maat voor u maken die volledig aan uw wensen voldoet? Tip: Laat naast een salontafel ook een bijzettafel op maat maken. Zo heeft u een tafel die nog unieker Uiteraard bent u van harte welkom op onze meubelmakerij om het project met u door te spreken. Voor onze meubelmakerij bezitten wij het certificaat Zeker Zeeuws

Vul hieronder het contactformulier in voor meer informatie

1 + 14 =

Huiskamertafel