Badkamermeubels op maat

Badmeubels op maat / Badkamermeubels op maat

Badmeubels op maat ook wel badkamermeubels op maat genoemd is vaak het belangrijkste item wat aanwezig is in de badkamer. Doordat het een groot voorwerp is in de  badkamer en het direct opvalt. Daarnaast wordt ook nog eens dagelijks gebruik gemaakt van de badmeubels. Niet alleen staat iedereen elke dag voor de wastftafel maar de de kastjes ook iedere dag gebruikt gebruikt. Al met al is dat voldoende om een wel overwogen keuze te maken wat de wensen zijn voor jouw badmeubels op maat.

Wensen voor Badkamermeubels op maat

Bij meubelmaker Zeeland  kan je badkamermeubels op maat laten maken die volledig met de hand zijn gemaakt.  dorrdat deze exact aan jouw wensen voldoet. Samenvattend zullen wij dan ook uit onze fabriek het badkamermeubel op maat produceren wat aan al uw verwachtingen voldoet.Welke afmetingen je ook zoekt voor je badkamer. Wij kunnen het voor je maken in verschillende kleuren  met en zonder handvat. Doordat wij  veel ervaring hebben geven wij u graag advies hoe je de juiste keuze maakt voor je badmeubels op maat, dan voorzien wij u.graag van advies. Je bent uiteraard welkom om onze meubelmakerij te bezoeken. Om met onze meubelmakers te bespreken welke keuze u het beste kan maken voor uw badmeubels op maat.

Tips voor het laten maken van badkamermeubels op maat

Het allerbelangrijkste is dat je moet weten hoeveel ruimte er aanwezig is om de badmeubels op maat te plaatsen. Zo is het logisch dat er voor een kleinere badkamer ook een kleiner badmeubels op maat geproduceerd moet worden . Je kunt veel ruimte besparen door te kiezen voor een onderbouwkast. Er zijn diversen soorten hout beschikbaar en door te werken met verschillende oliën kunnen we zelfs de mate van glans voor je bepalen.  Je dient wel altijd rekening te houden of het hout wat je uitkiest ook staat in combinatie met de rest van de badkamer. Wanneer je met 1 badkamermeubel op maat niet voldoende ruimte hebt om je spullen in op te bergen, Kan je er over nadenken om spiegelkasten, kolomkasten, rekjes en haakjes bij ons op maat te laten maken. Zodat je uiteindelijk toch genoeg ruimte hebt.

Vul hieronder het contactformulier in voor meer informatie.

15 + 15 =

Badmeubels op maat