Beukenhout

Houdt u er van om in de winter bij de open haard te zitten? Of houdt u er van om de weinige maar fijne zwoele zomeravonden die Nederland rijk is in de tuin door te brengen? Bent u hierdoor op zoek naar hout met een trage verbrandingsduur ? In beukenhout vindt u een houtsoort met een lange verbrandingsduur.

Eigenschappen beukenhout

Beukenhout heeft een zeer langzame verwarmingsduur.  Daardoor kunt u een optimaal rendement halen uit beukenhout. beukenhout geeft relatief gezien een felle vlam. Beukenhout geeft daardoor zeer veel warmte af. Beukenhout rookt nauwelijks en heeft een rustig vlammenspel, het is uitstekend haardhout.

Prijzen beuken haardhout

Naast beukenhout hebben wij nog 3 andere soorten hardhout binnen ons assortiment. Ons compleet assortiment bestaat uit Essenhout, Beukenhout, Iepenhout, Eikenhout Bekijk ons aanbod:

  • Essen haardhout op pallets van 1,5 kub;
  • Beuken haardhout op pallets van 1,5 kub;
  • Iepen haardhout op pallets van 1,5 kub;
  • Eiken haardhout op pallets van 1,5 kub;

Contact

Voor meer informatie over Zeeuws hout kunt u het contactformulier invullen en opsturen.

8 + 8 =

Bestel uw haardhout online bij Zeeuws hout

Bent u op zoek naar brandhout voor uw houtkachel en/of bent u op zoek naar hout voor uw open haard? U kunt bij ons de harde soorten haardhout bestellen zoals essenhout,  beukenhout iepenhout en eikenhout. Het haardhout en kachelhout is gedroogd. U kunt het direct gebruiken om te stoken.   Alleen de pallets worden bij u voor de deur afgeleverd. De kleinere hoeveelheden kunt u afhalen bij ons op de houtzagerij. Wij kunnen in heel Nederland en België leveren.